Mikä Muotilive on?

Muotilive tarjoaa palveluita, joilla voi toteuttaa muun muassa muotinäytöksiä verkossa. Muotilive on helppo ja kätevä tapa esitellä uusia mallistoja.

Toteutamme koko projektin alusta loppuun saakka toiveidenne mukaisesti – järjestämme mallit, stailaajat, kuvaajat, puitteet ja kaiken muun tarvittavan.

Muotinäytös 

Muotinäytös – palvelussa voit toteuttaa mallistosi muotinäytöksen helposti ja kustannustehokkaasti verkossa. Mallitoimisto Studio Face hoitaa kaiken puolestasi alusta loppuun – mallit, kuvaajan, kuvauksen tiloissamme, editoinnin sekä stailauksen. Luomme kuvatusta videomateriaalista muutaman minuutin mittaisen, toiveidenne mukaisen muotinäytösvideon.

Esittelyssä

Esittelyssä – palvelu tarjoaa mahdollisuuden tuoda esiin yrityksiä, ammattitaitoa, suomalaisia muodin tekijöitä ja muodin parissa työskenteleviä toimijoita. Jos haluat kertoa yrityksesi tarinan tai antaa kasvot yrityksesi nimelle, Esittelyssä – palvelu on tarkoitettu juuri tähän. Kuvaamme videon toiveidenne mukaisesti ja kirjoitamme videon yhteyteen myös tekstimuotoisen esittelyn.

Sovituskoppi

Sovituskoppi – palvelu on trendikäs ja nopeatempoinen tapa esitellä mallistosi yleisölle! Tiktok – tyyliset videot vetoavat erityisesti nuoriin ja näiden pikavideoiden avulla voit esitellä lyhyessä ajassa ison määrän tuotteita. Sovituskoppivideo on vauhdikas otos, jossa malli kerää esiteltävät vaatteet ja esittelee ne näyttävällä ulostulolla.

Vaatehuone

Vaatehuone – palvelu on tarkoitettu kaikille oman elämänsä tyylitaitureille! Jos vaatekaapissasi on muotiluomuksia ja yhdistelmiä, joita haluaisit esitellä kaikelle kansalle, Vaatehuone tarjoaa siihen mahdollisuuden. Tarkoituksena on esitellä, millaisia vaatteita suomalaisten vaatekaapeista löytyy. Tämä on myös oiva keino boostata oman muotiaiheisen sometilisi näkyvyyttä.